fredag 19 oktober 2012

Äntligen en helbra dag

Idag har vi haft en minst sagt aktiv dag. Vi började med klippning av båda killarna kl 10 imorse. Det gick över förväntan och nu har vi två snyggingar i familjen, bara den stora killen som fortfarande är i akut behov av en klippning.

Nyklippt och glad
 
Nyklippt och allvarlig

Sen åkte vi till Saltsjö-Boo och hälsade på Anna o Adam. Vi fick en smarrig lunch, Paulo Robertos Penne all ’arrabbiata med kallskuret till och sen äppelkaka till efterrätt. Vilken lyx tyckte Timothy och jag kunde bara hålla med. Barnen lekte i deras underbara hus och Samuel tog sig en tupplur i källaren, så mamma Kerstin och jag hann faktiskt prata ett par minuter utan att bli avbrutna.

På eftermiddagen åkte vi vidare till en förskolekompis. Där fick vi fin-fika och killarna lekte med Playmobil och kollade DVD. Även här passade Samuel på att ta en kort tupplur i hallen. Mammorna avslutade fikan och en hård vecka med en god öl. Som vanligt lika trevligt att träffa Anna, känns dock som vi aldrig riktigt hinner prata klart. Sen var det dags att gå hemåt för att fixa lite fredagsmys och ta det lugnt. Perry cyklade hem från Täby i regnet och kom sen joggande till förskolekompisen och hämtade Timothy. Vilken karl! De spurtade hem medan Samuel och jag tog en skön promenad längs kajen och tittade på båtar.

Nu sover Samuel och Timothy tittar på TV. Det är dags att laga lite fredagsmiddag så att vi hinner äta den innan vi somnar. Idag har det varit en bra dag, äntligen, trots regn och rusk och att jag inte hann träna. Vad skulle man göra utan sina goa vänner som ger en kraft och mod?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar