söndag 30 september 2012

Dags för nästa generations löpare

Jag vaknade imorse med en bra känsla i kroppen. Förkylningen var inte sämre, snarare något bättre. Hälen var mycket bättre, kände knappt av den alls vilket jag alltid brukar göra på morgonen. Och jag hade ingen träningsvärk, lite stel i ena vaden men annars inget. Så botemedlet mot förklylning och plantar fasciitis verkar vara en 30 km terrängjogg. Bra att veta...

Stärkande frukost
 
Efter en stärkande frukost på Elite Marina Tower hotell tillsammans med farmor o farfar åkte vi åter ut till "ön". Idag var det Timothys tur att springa. Samuel somnade ganska snabbt i vagnen och sov sen i två timmar. Timothy och Elsa gjorde sig klara för starten i Knatteloppet på 1,7 km. Vädret var växlande men inget regn idag. Det räckte med det som kommit i veckan och som kom i natt. Grönsta gärde var som en stor lerpöl och där klafsade alla omkring. De som var kloka hade valt gummistövlar. Loppet gick jättebra och Timothy sprang, gick och joggade hela sträckan utan att klaga. Han pratar redan om att han ska springa nästa år igen.
 
Om mitt lopp igår tog rekord i långsamhet, slogs det idag av bilfärden hem. Inte nog med att det var mycket bilar, det hade brunnit i Roslagstull och var hinder på Essingelden vilket ledde till nästan stillastående köer på Lidingövägen och ut på Vallhallavägen. Men efter drygt en timme kom vi hem. Nästa år blir det kollektiva färdmedel till Lidingö. Men då gäller det att vara ute i god tid om inte arrangörerna gör en uppryckning.
 
Söndagkvällen bjöd sedan på pasta Carbonara, tvagning av två barn, byte av cykeldäck på Perrys Orebea, rengöring av skor och sanering av köket efter gårdagkvällen. Snart sover barnen och det är äntligen dags att sjunka ner i soffan med en kopp te eller varför inte ett glas vin såhär en söndagkväll :)?

Startklara!
 
Startfältet
 
Starten har gått och alla rusar
 
Timothy tittar på sin fina medalj
 
Stolt pojke och pappa
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar