söndag 23 september 2012

Familjedag

Imorse när i vaknade var det mulet och regn. Timothy, som för en gång skull inte vaknade på fel sida, tyckte att det var perfekt väder för att gå på Spårvägsmuséet. För er som klarat er ifrån att gå dit kan jag tala om att det är ett museum som består av gamla spårvagna, bussar och tunnelbanor från tidernas begynnelse, det finns även ett litet tunnelbanetåg som barnen kan åka med. Inte så spännande alltså, men barnen gillar det. Enda fördelarna är att det är stort och att det ligger nära där vi bor.

Sagt och gjort, idag fick Timothy bestämma vad vi skulle göra och det blev Spårvägsmuséet. Vi var där i flera timmar och hann även kolla på teater inne på Leksaksmuséet som ligger i samma lokaler. En mycket bra dag tyckte Timtohy. När vi kom hem ville de vuxna sova middag, men det blev inte så mycket av det. Vi åt lammstek till middag och sen tittade Timothy och jag på Ice Age och åt popcorn medan Samuel och Perry såg på Teletubbies.

Efter en smidig nattning kollade jag o Perry på en film och nu är det godnatt. En lugn och skön söndag med glada barn och trötta vuxna.

Perry visar Samuel bilder och film om Citybanan

Killarna åker lilla tunnelbanan


1 kommentar:

  1. Ser ut som Perry trivs ganska bra där också! :-D / M

    SvaraRadera