fredag 27 juli 2012

Lugnet efter stormen

Vilken fantastiskt underbart härlig dag! Förutom en cykeltur på 5 mil imorse, har jag bara slappat hela dagen och njutit av det fina vädret. Idag var det inte frustration som var drivkraften på cykelturen utan bara en enorm glädje. Tyvärr verkar frustration fungera som bättre drivmedel, men idag gjorde det inget att tempot var lite lägre. Kanske var jag lite trött av all champagne jag drack igår kväll också...

Under förmiddagen fick vi bekräftat att flyg och hotell nu är bokat. Vi åker den 2 augusti och kommer hem den 14:e. Vi flyger med Finnair och bor på samma hotell som vi gjorde förra gången vi var i Seoul. Det är 7 familjer som åker och hämtar sina barn nu. De flesta åker inom ett par dagar men eventuellt hinner vi träffa några av dem när vi anländer. De flesta av dem verkar vilja ha kontakt och fler av dem reser med barn, så det blir nog bra.

När allt det praktiska var på plats kunde vi andas ut lite. Det blev en lunch på bryggan hos goda vänner och sen sol och bad hela eftermiddagen med barnen medan papporna svettades på sina MTBs på Roslagsleden.

Igår var jag som en uppskruvad Duracelkanin och hade svårt att samla tankarna och att stanna upp och känna efter. Idag är det lugnare, nu är vi snart i hamn med barnprojektet och det ska bli skönt att avsluta det även om det varit en intressant och lärorik resa genom många djupa dalar och två riktiga toppar :).

Ikväll blir det tidig läggning för hela familjen för imorgon ska vi fira resebesked och min 40-årsdag med närmaste familjen och vännerna. Champagnen ligger på kylning och grillarna är laddade. Jag hoppas vädret blir lika bra som idag. Godnatt!


Timothy o rockan på simtur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar