torsdag 26 juli 2012

En minnesvärd dag

En omtumlande dag är till ända. Det blev ingen träning idag och heller inte så mycket mat faktiskt, jag som alltid, under alla omständigheter är hungrig, hade inte någon matlust alls idag. Fast den är nog tillbaka imorgon med råge...

Timothy försvann imorse ganska snabbt till en förstående och rörd mormor. Perry och jag satt som paralyserade och tittade på varandra, vad händer nu? Först tog vi tag i det praktiska; beställa flygbiljetter och boende i Seoul. Vi åker om en vecka, torsdag den 2 augusti, vi vill ha några dagar på oss att landa i det nya och njuta av semestern. Vi stannar 12 dagar och kommer hem den 14 augusti. Hela förmiddagen gick sen åt till att ringa och sms:a den glada nyheten till nära och kära. Vi blev överväldigade av alla fina lyckönskningar. För oss är detta såklart jättestort och överväldigande, men för alla andra som redan har två, tre eller fya barn, som får barn genom att skaka kalsonger, som bara råkar bli gravida eller som planerar dem och då blir det så, att de blir så glada för vår skull är rörande och jag blir alldeles varm inombords. Men det är väl ett tecken på att det här med att få barn  faktistk är nåt speciellt, oavsett hur man får dem, och jag är så tacksam för att vi får tillhöra den exklusiva skaran som får bli föräldrar.

Sent om sider bestämde vi oss i alla fall för att åka till Norrtälje för att shoppa lite barnkläder. Äntligen är det på riktigt, nu är det vår tur att bli föräldrar igen, att köpa ganska små barnkläder, njuta och känna oss speciella. Det blev även en tur till Systembolaget eftersom vi kom på att vi faktiskt hinner fira min 40-årsdag med den närmaste familjen på lördag. Vi hoppas på fint väder och en härlig grillfest på vår terrass.

Framåt kvällen blev det skumpa i solen och sen en god middag. Därefter lite vin med goda vänner och nu är det dags att sova. Imorgon ska vi inte ha någon klocka på ringning och framöver kan vi lämna mobilerna i stugan för nu har vi fått samtalet vi väntat på. Fram till torsdag ska vi bara njuta av semestern!


Dagens shoppingrunda!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar