lördag 11 maj 2013

Låååånghelg!

Grillpremiär och äntligen varmt o skönt i stugan. Killarna njuter av friheten att kunna springa ut och in som de vill.

Jag har tränat de sista passen för veckan. Igår blev det 46  km cykel och idag 30 km löpning. Kroppen är rätt sliten efter flera veckors hårdkörning, helt enligt planen, så nästa vecka blir det återhämtning och bara lätt träning. Sen börjar upptrappningen inför maran. Hoppas jag får vara frisk o hel nu de sista veckorna.

Jag har nog inte riktigt hängt med för nu är det helt plötsligt nästan sommar. Vart tog våren vägen? Man gick från vinterjacka till ingen jacka på bara några dagar. Jag tjatar på barnen att de måste ha en tunn jacka o mössa på sig men de klagar på att de svettas. Och jag förstår det när jag ser att termometern visar 20 grader i skuggan. Även om det fortsätter blåsa och blåsa och blåsa...

Helgens projekt är att att plantera blommor och så frön, bottenmåla och sjösätta båten, handla basvaror till skafferiet, kratta löv, åka till tippen o slänga skräp, inviga nya grillen och socialisera lite med grannarna såklart. Det är dock svårt att vara effektiv med barn, och numera är de ju två. Det är alltid nån som är hungrig, ska på toa alt har gjort på sig, nån ramlar osv. Men så kommer det vara i år och det är rätt gulligt med en tvååring som nyfiket upptäcker världen. Att bada ingår inte i planeringen även om tanken slog mig igår morse efter löpturen. Det var ju bara några veckor sen isen gick så jag lugnar mig ett tag.

Flowet som jag var inne i ett tag verkar dock vara över för den här gången. Några mörka moln kom och skymde solen men jag hoppas det bara är tillfälligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar