lördag 30 april 2016

Nerja 2016: Hemresedag

"Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi".

Så kan man nästan sammanfatta känslan jag hade imorse. Vädret var mulet och vi skulle resa hem. Semestern led mot sitt slut och det var dags att packa. Sista natten hade jag i alla fall sovit bra. Eftersom vi inte simmade igår morse drog vi på oss våtdräkterna nu och gick ner till stranden. Katrin som lätt blir sjösjuk när det går vågor valde att stanna hemma och fixa frukost tills vi kom hem. Det gick fortfarande rätt höga vågor men Susanne fattade ett beslut och vi andra hängde på, något jag inte ångrade efteråt. Det var mindre vågor ute vid bojarna och vi simmade 1,1 km innan vi med vågornas hjälp kravlade upp på stranden.

Stort hav


Jenny och tre strandade valar i bakgrunden

Efter frukosten packade vi ihop våra saker innan vi bytte om till löparkläder. Sen sprang vi dryga 10 km innan vi duschade och lämnade huset. Helena, som springer snabbast och snyggast av oss alla, förgyllde denna dag med nedan stilstudie av våra löpstilar. Kanske man borde ta en lektion ändå? 

Objekten närmar sig kameran

Nu framför kameran

Fina synkade bakben

Bra hållning på den i mitten

Men oj nu blev det oordning

Vi stuvade in allt bagage i vår lilla bil och gick ner till strandpromenaden för att äta lunch. Det blev paella på stans bästa paellaställe Ayo. Det var riktigt gott och mättande. Till och med Susanne har börjat äta lite fisk och skaldjur den här veckan och även provat på bläckfisk. Bravo!

Grytan kokar

Kl 16 kom taxin och körde oss till flygplatsen. Vi shoppade lite tax-free och sen var det dags att åka. Jag sov mest hela tiden på planet hem och landade hemma i Täby strax efter halv-1 på natten. Rätt trött men nöjd över att vara hemma.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar